START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH

Pretecho Centrum Noord -Limburg

Wie zijn wij?

Het Pretecho Centrum Noord-Limburg is als echografie bureau gevestigd in het Geboortecentrum in Venlo. Het centrum is in 2015 opgericht door VCNL. (Verloskundigen Coöperatie Noord-Limburg)

Omdat je een pretecho niet dagelijks laat maken en er vaak al weken naar uitkijkt, maken wij een prachtige zwangerschapsecho aan in een gezellige en warme sfeer.

Persoonlijke, enthousiaste aandacht en zorg staan bij ons hoog in het vaandel! Wij bieden een uitgebreid pakket aan van verschillende soorten pretecho’s, variërend van een geslachtsbepaling tot een zeer uitgebreide 4D-HD-real live zwangerschapsecho.

Wat bieden wij?

Ons nieuw hoog aangeschreven academisch apparaat, de GE Voluso E8, biedt de allernieuwste techniek, waardoor we mooie realistische beelden van jullie kindje kunnen maken.

Met deze apparatuur zijn we uniek en onderscheidend in de regio, kortom we hebben het allerbeste wat op dit moment te bieden is op gebied van pretecho’s.

Met deze 4D techniek (= een 3D echo in realistisch, bewegend beeld) kun je “live” een kijkje nemen in je buik.

Tevens bieden wij vanaf 16 weken geslachtsbepalingen aan in 2D. Mocht de ligging van het kindje of de termijn de geslachtsbepaling niet mogelijk maken, dan mag je kosteloos een keer terugkomen.

Zoals de naam al zegt zijn wij een ”Pretecho” centrum. Echoscopie is bij ons niet bedoeld als medisch diagnostisch onderzoek. Het is er dus niet op gericht om eventuele afwijkingen aan te tonen of op te sporen.