Info en tarieven

Pretecho Centrum Noord – Limburg beantwoordt hier enkele vragen.
Je kunt met je vragen of opmerkingen ook altijd bij ons terecht via mail.
Zie hiervoor ons contactformulier.

Beste tijd voor een echo

Pretecho’s kun je in verschillende periodes van je zwangerschap laten maken. Vanaf 16 weken kunnen wij in 2D een geslachtsbepaling uitvoeren. Of we het geslacht kunnen zien is afhankelijk van de ligging van het kindje. Mocht dit niet zichtbaar zijn, dan mag je een keer gratis terugkomen.
De beste termijn voor een 3D/4D echo is tussen de 26 en 30 weken.
Tijdens de gehele zwangerschap (vanaf 12 weken) kunnen we een 2D echo maken.

 

 

Verschillen 2D, 3D en 4D

Een pretecho kan zowel in 2D als in 3D/4D gemaakt worden.
Bij een 2D echo zie je je baby in doorsnede in zwart-wit beelden. Bij een 2D echo zie je de contouren van je kindje en je kunt ‘live’ meekijken als de baby zich beweegt.
Een 3D-echo is opgebouwd uit meerdere 2D beelden. Het beeld staat stil en toont je kindje duidelijk in perspectief. Wat erg mooi is, is dat je diepte ziet op deze beelden en ze zijn in kleur.
Bij 4D echo’s zie je 3D bewegende beelden. Het 3-dimensionale beeld wordt continue bijgewerkt, zodat je een “live” bewegende weergave van je baby ziet.
De echo’s zijn bedoeld om je kindje op een zo duidelijk mogelijke en leuke manier in beeld te brengen, zodat er een herkenbare opname gemaakt kan worden. Of dit ook lukt is echter wel afhankelijk van de ligging van de baby, de hoeveelheid vruchtwater en de dikte van je buikwand.

Welke apparatuur wordt er gebruikt?

Met ons nieuw hoog aangeschreven academisch apparaat, de GE Voluson E8 hebben we het allernieuwste op echo gebied in huis waarmee we je pret echo kunnen verzorgen. Uniek en onderscheidend in de regio, kortom het allerbeste van het beste in realistisch beeld wat op dit moment te bieden is.

Tarieven

2D 
=> NUB/ Geslachtsbepaling:€25.-
=> 20 min + USB stick:€50.-
3D/4D 
=> 30 min. + USB stick: €95.-
=> Extra 3D/4D echo of na mislukken 1e echo:€30.-

Pakkettarieven

NUB + geslachtsecho€ 35
Geslachtsecho + 3D/4D€ 110
NUB + Geslachtsecho + 3D/4D€ 125

Hoeveel mensen mag je meenemen?.

De pretecho kan een moment voor jullie zelf zijn of mag je delen met 4 personen extra.

Opname op USB stick

Bij alle echo-onderzoeken, behalve bij geslachtsbepaling, ontvang je een USB stick met daarop alle foto’s. Bij geslachtsbepaling is het mogelijk om een USB stick bij te kopen voor € 5,00.   Bij de 3D/4D wordt ook een fragment van de bewegende beelden op de stick gezet.

Cadeaubonnen

Het is mogelijk om bij Pretechocentrum Noord Limburg een Pretecho Cadeaubon te bestellen. Lees meer..